This is a read only archive of pad.okfn.org. See the shutdown announcement for details.

smhisu2017 Loistava sää, hyvät urat, hyvin suunniteltu rata, oli nautintoa, joten lisää tällaista!  Paljon kiitoksia !
Kyllä Lumi- Toukola pitäisi olla talvinen Jukola-vastine eli yksi viesti, jossa osuudet "kaikille" sopivat. Uskon ja oikeastaan tiedänkin, että tätä viestin luoja Vauhkosen Anterokin tarkoitti perimmältään. Kaikille oma sarja-periaate, vaikka olisi kuinka vähän osanottajia,  romuttaa talvisen Jukola-vastineen. 

EmitTag on loistava, kunhan sen vuokralla ei rhasteta.

Lunta ja aurinkoa oli riittävästi!

Oli loistavasti tiedotettu ja järjestetty hisu-kisa !!  Kiitos !!!!

Tosi hyvin onnistunut HiSu kisa, reittihärveliä odotellessa. 

Hieno maasto hisu-kisassa ja hyvin hoidetut urat. Suuret kiitokset järjestäjille mukavista kisoista.

Pohdintaa osallistujamäärien vähenemisestä: 
Eteläisen ja keskisenkin Suomen huonot lumitalvet ovat varmaan suurin syy osallistujamäärien vähenemiseen. Harrastelijana, noin kerran vuodessa hiihtosuunnistuskisaan osallistuvana koen, että EmiTagiin siirtyminen on tehnyt silloin tällöin kisaileville yllättävän ison kynnyksen osallistua. Harvoin osallistuvana ei viitsisi maksaa 80 euroa laitteesta, jota käyttää korkeintaan kerran vuodessa, jos lunta on. 10 euron vuokra on myös kohtuullisen korkea (sen lisäksi että osallistumismaksu on noin 30 euroa, parkkimaksu 5 euroa yms.), 5 euroa EmiTagin vuokrasta ehkä vielä menisi. Toki kilpailujen järjestämisen kulut ovat toista luokkaa kuin kesällä. Nostan hattua järjestäjille. Hieno tapahtuma jälleen sillä seudulla! Pohdin vain lajin tulevaisuuden ja harrastajamäärien kannalta... Kilpasarjojen osalta EmiTag on toki välttämätön.

Hyvät urat ja hyvä rata oli ilo hiihtää vanhempienkin suunnistajien! Paljon kiitoksia!

Mallikelpoisesti järjestetty hisu !!!!!  Veteraanisarjalaisetkin huomioitu hyvillä radoilla ja reittivalinnoilla.  

Kiitos kuin postititte kartat nopeasti !

Hieno hisu ja hyvät urat. Raaheen mennessä käytiin vielä verrytelemässä valaistulla ja poiketessa urille, huomattiin kuinka isoa raivaustyötä oli tehty. Sitä ei ollut vaudissa huomannut. 
Paikallinen muistopalkinto oli hyvää ja mieleenpainuva! Mukava, että tuetaan paikallisia toimijoita. tällaiset palkinnot ovat parhaita. t. veteraani